×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

مدیر عامل شرکت پتروشیمی مارون با صدور پیامی، فرا رسیدن نیمه‌ی شعبان را تبریک گفت.

به گزارش کیوسک خبر، متن پیام به این شرح است:

‎بَقیَّتُ اللهِ خَیر لَکُم اِن کُنتُم مُومنینَ (هود آیه ۸۶)
‎نیمه شعبان، سالروز شکفتن آخرین نور هدایت و طلوع خورشید عالم‌آرای مهربانی ، میلاد خجسته حضرت مهدی موعود (عج) را خدمت همه آزادیخواهان‌ و عدالت‌طلبان ، مردم عزیز سرزمین مهدوی‌مان و بویژه خدمت خانواده بزرگ گروه پتروشیمی مارون تبریک و شاد‌باش عرض می‌کنم.
‎امروز بیش از هر زمان دیگری آرمان نجات‌بخش و متعالی مهدویت که افتخار اسلام عزیز است راهگشای زندگی انسان است و پیشرفت‌های مادی برای کمال سعادتِ بشریت گمشده‌ای به نام‌ معنویت عام را به انتظار نشسته است. و امید که آن موعود اُمم بهارِ جانها را یُمنِ قدومش بر جهان هدیه کند.
‎ این روز سراسر نور به شایستگی به‌نام سربازان گمنام امام زمان (عج) نیز نامگذاری شده است و فرصتی است تا از مجاهدت‌های خاموش نیرو‌های مومن، متعهد، متخصص، دلسوز و انقلابی در دستگاه‌های مختلف اطلاعاتی قدر دانی‌شود.
‎اینجانب به نمایندگی از مجموعه بزرگ گروه پتروشیمی مارون به یکایک سربازان گمنام امام زمان (عج) که در زمره مردمی‌ترین و مخلص‌ترین مجاهدان فی سبیل الله در خیمه ولایت و حرم جمهوری اسلامی ایران در مجموعه های مختلف اطلاعاتی و امنیتی در کنار هم متحد، هم افزا و سرافراز می‌درخشند، درود می‌فرستم و خود را قدردان صلابت، قاطعیت، هوشمندی، هوشیاری و حماسه آفرینی‌های آنان در جنگ اطلاعاتی امروز با دنیای استکبار می‌دانم.

‎دوام توفیق آن برادران گرانقدر و آحاد افتخارآفرینان عرصه‌های اطلاعاتی را از درگاه خداوند منان خواستارم و امیدوارم با مژده ظهور امام زمان (عج) دلهای مستضعفان و آزادیخواهان جهان به نور معنویت عالم‌تاب آن ذخیره الهی منور و طعم شیرین حیات در جامعه مهدوی به کام همه ما نشانده شود.

دکتر امین امرایی مدیر عامل شرکت پتروشیمی مارون

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.