×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

رینگ داخلی در این هفته پررونق بود

ارزش معاملات بورس انرژی ایران در هفته دوم اسفند ۱۴۰۱ به حدود ۳۹ هزار و ۴۹۵ میلیارد و ۲۷۸ میلیون ریال رسید.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، این هفته ۱۹۶ هزار و ۳۰۱ تن فراورده هیدروکربوری به ارزش ۳۶ هزار و ۹۲۳ میلیارد و ۴۹۲ میلیون ریال در تابلوی نفت،گاز و سایر حامل‌های انرژی فروخته شد که معادل ۹۳ درصد از ارزش کل معاملات این هفته بود.
در هفته منتهی به ۱۰ اسفند، ارزش معاملاتی رینگ بین‌الملل ۱۳ هزار و ۱۳۲ میلیارد و ۹۲۳ میلیون ریال و ارزش معاملاتی رینگ داخلی ۲۳ هزار و ۷۹۰ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال بود. در این هفته فراورده‌های نفتای کامل، ته‌مانده برج تقطیر و حلال ۴۰۲ در رینگ بین‌الملل و فراورده‌های آیزوریسایکل، بلندینگ نفتا و حلال ۴۰۲ در رینگ داخلی به‌ترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.
در هفته دوم اسفند ۳۴ هزار و ۷۸۶ گواهی ظرفیت به ارزش ۲ هزار و ۶۳ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال در بورس انرژی ایران معامله شد.
ارزش معاملات ۱۴ هزار و ۶۵۹ ورقه سلف موازی استاندارد فروخته‌شده در هفته دوم اسفند نیز بیش از ۴۷۰ میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال بود. همچنین ۲۴ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۵۶۰ کیلووات‌ساعت برق به ارزش ۱۹ میلیارد و ۳۶۴ میلیون ریال و ۱۶۸ قرارداد آتی به ارزش ۱۸ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال در این هفته دادوستد شد.

عرضه‌های شنبه
بورس انرژی ایران روز شنبه میزبان عرضه ۴۴ هزار و ۸۰۱ تن فراورده هیدروکربوری است.
شنبه ۳۲ هزار تن نفتای کامل پالایش نفت لاوان، ۵ هزار و ۴۴۰ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت اصفهان و ۵۰۰ تن برش هیدروکربن‌های ۵ کربنه و بالاتر پتروشیمی تبریز در رینگ بین‌الملل عرضه می‌شود.
در رینگ داخلی هم ۵ هزار تن ته‌مانده برج تقطیر عمده پالایش نفت کرمانشاه و هزار و ۸۶۰ تن حلال ۴۰۲ پالایش نفت بندرعباس عرضه خواهد شد.

معاملات امروز
بورس انرژی ایران امروز شاهد معاملات ۳۷ هزار و ۷۰۲ تن فراورده هیدروکربوری به ارزش ۱۰ هزار و ۷ میلیارد و ۶۷۲ میلیون ریال بود.
امروز ۱۰ هزار تن ته‌مانده تصفیه‌شده واحد RCD پالایش نفت امام خمینی شازند به ارزش ۲ هزار و ۵۷۱ میلیارد و ۲۶۶ میلیون ریال در رینگ بین‌الملل فروخته شد.
در رینگ داخلی هم ۲۰ هزار و ۴۰۰ تن نفتای پالایش نفت آبادان، ۳ هزار و ۱۰۰ تن نفتای سبک پالایش نفت تهران، ۲ هزار و ۲ تن برش پنتان پتروپالایش کنگان و هزار و ۱۲ تن پنتان پلاس پتروشیمی پارس دادوستد شد.
فراورده‌های MTBE شرکت پتروشیمی بندر امام، برش سنگین حاصل از پالایشگاه نفت و پتروشیمی به‌جز بنزین و گازوئیل پتروشیمی بیستون، پنتان پلاس پتروشیمی بوشهر، نرمال بوتان پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و سبد پایه ۱۰۲ پالایش نفت شیراز نیز امروز در رینگ داخلی بورس انرژی ایران معامله شدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.