ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیستوچهارمین مرحله از عملیات «صاعقه»، بامداد امروز با حملات دقیق پهپادی، تأسیسات سوخترسانی، انبارهای تجهیزاتی و اماکن استقرار نیروهای آمریکایی را در دو پایگاه حساس شیخ عیسی (بحرین) و الازرق (اردن) هدف قرار داد و هشدار داد که هرگونه تعرض به منافع ایران، امنیت کل منطقه را متزلزل خواهد کرد.
در مرحله بیست و چهارم عملیات صاعقه، ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه سلسله عملیاتهای پهپادی خود، مراکز مهم ارتش متجاوز آمریکا، در اردن و بحرین را هدف حملات پهپادی قرار داد.
به گزارش کیوسک خبر، در ادامه حملات پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران و در بیست و چهارمین مرحله عملیات صاعقه، بامداد امروز، «مخازن سوخت»، «انبار و سولههای بزرگ تجهیزاتی» و «محل اسکان» نیروهای ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه شیخ عیسی بحرین هدف پهپادهای انهدامی آرش قرار گرفت.
در ادامه این مرحله از عملیات صاعقه، «آشیانه هواپیماها»، «آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیما» و «محل اسکان» مزدوران ارتش متجاوز آمریکا در پایگاه الازرق اردن نیز، هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت.
ارتش تاکید کرد؛ هر اقدامی در جهت مقابله با منافع مشروع و قانونی ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، موجبات سلب امنیت و منافع اقتصادی دیگر کشورهای منطقه را نیز، فراهم خواهد آورد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=318386











