×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه طبق تجربه گذشته هر چه بتوان کالاهای تولیدی را در بورس کالا عرضه کرد به ثبات و امنیت اقتصادی نزدیک‌تر می شویم، اظهار کرد: معاملات کالاها در بورس کالا در فضای رقابتی انجام می‌شود و از سوی دیگر شفافیت لازم در معاملات وجود دارد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از کالاخبر ، موسی احمدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید اینکه نگاه به بازار سرمایه مثبت است به پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) گفت: دنیا بر پایه بورس‌های کالایی اقتصاد خود را تنظیم و مدیریت کرده و کارهای کارشناسی‌ بر پایه آن انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: اینکه در بورس کالا قیمت کالایی مشخص می‌شود و در بازارهای دیگر اتفاقات دیگری رقم می‌خورد، ارتباطی به بورس کالا ندارد. بورس کالا نقصی ندارد و با توجه به شفاف‌سازی و مدیریتی که در بحث کالا انجام می‌دهد، مثبت ارزیابی می‌شود.

احمدی ادامه داد: با توجه به اهداف و برنامه‌ریزی‌ها و مسیر مثبتی که بورس کالا انتخاب کرده، هر چه بتوان کالاهای تولیدی را در بورس کالا عرضه کرد به طور قطع، نظام به ثبات و امنیت اقتصادی نزدیک‌تر خواهد شد.

نماینده مردم کنگان، جم، عسلویه و دیر در مجلس خاطرنشان کرد: معاملات کالاها در بورس کالا در فضای رقابتی انجام می‌شود. از سوی دیگر شفافیت لازم در معاملات وجود دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.