×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیاردی برای جلوگیری از خاموشی‌ها

به گزارش کیوسک خبر، مصطفی رجبی مشهدی، با اشاره به سرمایه گذاری برای جلوگیری از اعمال خاموشی‌ها در کشور گفت: به طور کلی تحریم‌های ظالمانه غرب و عدم توسعه نیروگاه‌ها در کشور از دلایل و چالش‌های خاموشی است.

وی افزود: در واقع برای ایجاد زیر ساخت‌های لازم در کشور و جلوگیری از خاموشی‌ها چیزی بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز است تا از چالش خاموشی رهایی یابیم و این یک عدد بسیار بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از بازار، سخنگوی صنعت برق کشور گفت: همچنین نیروگاه‌های برقابی در سال ۹۹ حدود ۱۰ هزار مگاوات تولید برق داشتند، ولی در حال حاضر به طور متوسط نباید بیش از ۴ هزار مگاوات از برقابی‌ها استفاده کنیم تا امکان تامین برق در ماه‌های گرم پیش‌رو را داشته باشیم، بنابراین امسال به علت کاهش بارندگی، ۶ هزار مگاوات کاهش تولید برق در نیروگاه‌های برقابی داریم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.