×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

بانک مسکن در مدت فعالیت دولت چهاردهم (مردادماه ۱۴۰۳ تا پایان دی ماه)، تعداد ۱۲۳۱ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۷۰۲ هزار و ۱۲ میلیون ریال پرداخت کرد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ طی ده ماهه سال ۱۴۰۳، تسهیلات پرداختی این بانک به هموطنان آسیب‌دیده در اثر حوادث غیرمترقبه، تعداد ۳ هزار و ۵۲ فقره به ارزشی بالغ بر ۱۷۰۳ میلیارد ریال بوده است.
بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی حوزه مسکن و ساختمان، با هدف جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه همچون سیل، زلزله و …، نسبت به پرداخت بهنگام این تسهیلات اقدام می‌کند.
گفتنی است، سیاست‌های اعتباری این بانک با رویکرد حمایت از سازندگان حرفه‌ای و شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ساخت و ساز و ارتقای سطح مهندسی برای توسعه ساخت واحدهای مسکونی استاندارد به اجرا در آمده است.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.

برچسب ها :