
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استانهای سازمان تأمین اجتماعی از اعطای تسهیلات قرضالحسنه به ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمریبگیر این سازمان در سال ۱۴۰۴خبر داد.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از روابطعمومی سازمان تأمین اجتماعی، قائم موهبتی گفت: ثبتنام از مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی در سال جاری جهت اعطای تسهیلات، از چند روز گذشته آغاز شده است.
وی افزود: با توجه به حمایت و تاکیدات مدیرعامل محترم سازمان، سقف وام بازنشستگان تأمین اجتماعی از ۳۰ میلون تومان سال گذشته به ۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ افزایش پیدا کرد و نرخ کارمزد تسهیلات اعطایی نیز ۴ درصد سالانه است.
موهبتی افزود: بازنشستگان و مسستمریبگیران محترمی که متقاضی بهرهمندی از این تسهیلات هستند میتوانند صرفاً باید با مراجعه حضوری به کانونهای بازنشستگی استانها و شهرهای محل سکونت خود اقدام نمایند. (اطلاعات کانون ها از نشانی سایت کانون عالی به نشانی http://kanoone-ali.ir قابل مطالعه است)
وی در توضیح شرایط دریافت تسهیلات قرضالحسنه توسط مستمریبگیران گفت: دریافت حقوق مستمری از طریق بانک رفاه کارگران، عدم استفاده از تسهیلات مشابه در سنوات قبل، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق به سیستم بانکی کشور از شروط دریافت تسهیلات است و کسر اقساط نیز به صورت ماهانه و از محل حقوق بازنشستگان خواهد بود.