×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

در گفتگو با مدیر عامل صندوق مطرح شد

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی صندوق تامین خسارتهای بدنی؛ مهندس مجید بهزاد پور مدیرعامل صندوق ، معرفی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی را هوشمندانه عنوان کرد و اظهار داشت: توجه به تخصص و دانش، تعهد کاری، روحیه انقلابی و فسادستیزی و جوانگرایی از اولویت‌های اساسی جهت جذب افراد در کابینه دولت همواره مدنظر حضرت آیت‌الله رئیسی بوده ، که در مورد آقای دکتر خاندوزی نیز این موارد مصداق دارد.

وی اضافه کرد: سوابق علمی و تجربه ی ارزشمند در مرکز پژوهشهای کمیسیون اقتصادی مجلس وزیر پیشنهادی نشان از اشراف ، توانمندی و کارآمدی ایشان در مدیریت اقتصاد کشور دارد.

مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی تأکید کرد: دکتر خاندوزی فردی آگاه و مطلع است که درک عمیق و شناختی کامل از اولویت‌های اقتصادی جامعه و چالش‌های در سطح بین الملل آن دارد و پیش‌بینی میشود برنامه‌‌های ارائه شده میتواند برای مدیریت در ایجاد ثبات اقتصادی کشور توسط وی در حل مشکلات اقتصادی مناسب و راهگشا باشد که البته شایان ذکر است جهت سامان بخشی اصولی به اقتصاد کشور و رونق تولید به عزمی ملی و هماهنگی و مشارکت تمامی قوا و نهادهای حاکمیتی و همراهی و همکاری مدیران و دست اندرکاران مجموعه بزرگ وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز نیاز است.

بهزادپور در پایان با بیان اینکه صندوق تامین خسارتهای بدنی یک مجموعه خدمت گذار به اقشار ضعیف ودردمند جامعه می‌باشد اظهار امیدواری کرد: با انتخاب آقای دکتر خاندوزی به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی و با توجه به اینکه ریاست مجمع صندوق بر عهده ایشان است این نهاد را بیش از پیش مورد حمایت و یاری خود قرار دهند.