×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

شرکت پتروشیمی نوری در اولین حضور خود در جایزه بین‌المللی مدیریت دانشی KM4D تندیس سیمین این جایزه را دریافت کرد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی نوری، پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت دانشی با رویکرد حاکمیت نوآوری ۲۰ مهرماه با همکاری انجمن مدیریت ایران و انجمن مدیریت دانش اتریش، در حضور دکتر یوسف نوری وزیر محترم آموزش و پرورش و دکتر مجید قاسمی رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت ایران و تعداد زیادی از مدیران و کارشناسان شرکت‌های بزرگ تولیدی و خدماتی کشور در سالن همایش‌های دانشگاه خاتم تهران برگزار شد.

بنابراین گزارش شرکت پتروشیمی نوری به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده مواد آروماتیکی کشور توانست در اولین حضور خود در جایزه بین المللی مدیریت دانشی KM4D، بعنوان اولین شرکت در حوزه‌ نفت، گاز و پتروشیمی، با کسب رتبه دوم در کشور و در بین شرکت‌های بزرگ صنعتی، فولادی، آلومینیومی، معدنی، بانکی، بیمه ای، داده پردازی، … به تندیس سیمین این جایزه دست یابد.

شایان ذکر است استقرار سیستماتیک مدیریت دانش در مجموعه پتروشیمی نوری در طی سه سال گذشته با مدیریت امور توسعه محصول، فناوری و نوآوری و همکاری فعالانه پرسنل این مجموعه‌ عظیم انجام پذیرفته، و این جایزه در حضور خانم دکتر مروت مدیر راهبرد، زیرساخت توسعه محصول، فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به مهندس صانعی مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری اهدا شد.

این در حالی است که شرکت‌ها و نهاد‌های حاضر در این جایزه، پس از چند دوره حضور و کسب گواهینامه‌های یک، دو، سه ستاره، موفق به تندیس بلورین، می‌شوند و برای دریافت تندیس سیمین، بلوغ سازمانی و گذر از ارزیابی‌های سختگیرانه ملاک است که شرکت پتروشیمی نوری در اولین حضور خود و پس از پشت سر گذاشتن ارزیابی نمایندگان انجمن مدیریت ایران توانست با کسب امتیازات لازم، بعنوان دومین شرکت برتر، تندیس سیمین این جایزه را اخذ کند و به گواه ارزیابان این جایزه بین المللی سطح بالایی از مدیریت دانشی را با حمایت مدیریت ارشد و مشارکت خوب پرسنل در بخش‌های مختلف این مجتمع عظیم جاری سازد.

کلیات مدل جایزه KM4D توسط انجمن مدیریت دانش کشورهای اتریش، هلند، و سوئیس طراحی و تدوین شده و با توجه به فعالیت سازمان‌های ایرانی نسبت به بومی‌سازی آن اقدام شده است. این مدل در ۶ محور: رهبری و فرهنگ سازمانی، چرخه دانش، سرمایه دانشی، فرایندها، توسعه پایدار و یادگیری و نوآوری توسط انجمن مدیریت ایران طراحی شده و شامل ۱۰۰۰ امتیاز است. روند ارزیابی مدل بر منطق RADAR استوار بوده و هدف از آن هدایت سازمانها در مسیری است که به طور پایدار و نظاممند از تجربیات، نوآوری‌ها وسرمایه‌های فکری خود به طور موثر استفاده کرده و در نهایت خلق ارزش مبتنی بر دانش برای سازمان است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.