×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

رییس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، جزئیات و نحوه فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در زمان بازگشایی بازار سهام را اعلام کرد.

به گزارش کیوسک خبر، علی‌اکبر ایرانشاهی با اشاره به این‌که ۲ مصوبه جدید برای حمایت از شرکت‌های آسیب‌دیده از جنگ و مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری با دارایی‌های غیرقابل معامله تصویب شده، به پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، گفت: «مصوبه اول امکان تعدیل قیمت سهام و حق‌تقدم سهام آن دسته از شرکت‌هایی را فراهم کرده که در جنگ اخیر آسیب دیده‌اند و نماد معاملاتی آن‌ها در تاریخ ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۵ تعلیق شده است. این تعدیل بیش از ۲۰ درصد است.»

رییس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: «در خصوص مصوبه دوم، آن دسته از صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی یا مختلط که بیش از ۳۵ درصد دارایی‌هایشان به سرمایه‌گذاری در سهام و حق‌تقدم سهام شرکت‌های آسیب‌دیده از جنگ، که نماد معاملاتی آن‌ها در روز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۵ تعلیق شده، اختصاص یافته است. بر حسب این مصوبه امکان معامله واحدهای سرمایه‌گذاری یا صدور و ابطال، حسب مورد، میسر نیست و معاملات این گروه از صندوق‌ها متوقف می‌شود.»

ایرانشاهی تاکید کرد: «طبق این مصوبه نوع صندوق دیگر اهمیتی ندارد؛ یعنی صندوق‌های بخشی، اهرمی، سهامی یا هر نوع دیگر، اگر بیش از ۳۵ درصد دارایی‌هایشان امکان معامله نداشته باشد، مشمول این تصمیم خواهند بود.»

او افزود: «از آنجا که این صندوق‌های سرمایه‌گذاری به‌صورت «اوپن‌اند» فعالیت می‌کنند و ورود و خروج سرمایه‌گذار در آن‌ها جریان دارد، ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری می‌تواند نسبت دارایی‌های غیرقابل معامله را افزایش دهد. بنابراین، اگر بیش از یک‌سوم دارایی‌های هر صندوق امکان معامله نداشته باشد، آن صندوق نیز امکان معامله واحدها را (در صورت ETF بودن) یا امکان صدور و ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری را برای سرمایه‌گذاران نخواهد داشت.»

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.