×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

محمد جامعی مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان با دریافت تندیس ششمین جشنواره سلام به عنوان مدیر روابط عمومی برتر استان خوزستان شناخته شد.

به گزارش کیوسک خبر، ششمین دوره جشنواره سلام خوزستان با شعار “روابط‌عمومی ها روایت‌گر جنگ و مقاومت” امروز ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با حضور جمع کثیری از مسئولان، مدیران کل، مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان و شرکت های مختلف در سالن همایش‌های گیت بوستان اهواز برگزار شد.

در این جشنواره با اهدای تندیس به محمد جامعی مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان از وی به عنوان مدیر روابط عمومی برتر استان خوزستان تقدیر شد.

همچنین از بین ۱۳۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره، در بخش فیلم “روایت احیا و حقیقت” از روابط‌عمومی شرکت فولاد خوزستان و در بخش موزیک-ویدئو اثری از شرکت فولاد شادگان از گروه فولاد خوزستان حائز رتبه برتر و تندیس جشنواره شدند.

جشنواره سلام خوزستان با هدف تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی و مبتکرانه فعالان روابط‌عمومی، فرصتی است تا دستاوردهای آنان در حوزه ارتباطات، شفاف‌سازی، اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت عمومی به منصه ظهور برسد.

این جشنواره ضمن شناسایی و معرفی نمونه‌های برتر، فرهنگ‌سازی لازم برای ارتقاء سطح حرفه‌ای روابط‌عمومی‌ها و تقویت همدلی ملی را نیز فراهم کرده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.