×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

فولاد مبارکه اعلام کرد: ساعتی پیش دشمن آمریکایی صهیونی در ادامه جنایات و اقدامات مذبوحانه خود به بخشی از تأسیسات برق مجتمع فولاد مبارکه و بخشی از کارگاه ناحیه فولادسازی حمله کرد.

به گزارش کیوسک خبر، مدیریت ارتباطات فولادمبارکه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ساعتی پیش دشمن آمریکایی صهیونی در ادامه جنایات و اقدامات مذبوحانه خود به بخشی از تأسیسات برق مجتمع فولاد مبارکه و بخشی از کارگاه ناحیه فولادسازی حمله کرد.

بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیم‌های ایمنی، آتش‌نشانی و واحدهای فنی در محل حاضر شده و اقدامات لازم برای کنترل شرایط را انجام دادند.

در حال حاضر وضعیت تحت کنترل است و کارشناسان مربوطه در حال ارزیابی دقیق ابعاد فنی حادثه و میزان خسارات احتمالی هستند. از شهروندان و فعالان رسانه‌ای درخواست می‌شود اخبار مرتبط را صرفاً از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی مجتمع پیگیری کنند.

جزئیات تکمیلی و گزارش نهایی پس از پایان بررسی‌ها منتشر خواهد شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.