×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ از غرفه بانک صادرات ایران بازدید کرد و با آخرین دستاوردهای این بانک در حوزه فناوری‌های هوشمند آشنا شد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، روز چهارشنبه یازدهم شهریورماه سال جاری، سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی الکامپ در تهران سپری شد و طی آن معاون اول رئیس‌جمهور به میزبانی افشین خانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در غرفه این بانک حضور یافت و در جریان به‌روزترین محصولات و خدمات نوآورانه قرار گرفت.

محمدرضا عارف با تاکید بر رفع نیازهای مالی و بانکی اقشار مختلف جامعه در حوزه بانکداری دیجیتال، از بانک صادرات ایران به دلیل اثرگذاری در این حوزه قدردانی و نسبت به تقویت این مسیر ابراز امیدواری کرد.

در جریان این بازدید همچنین افشین خانی، هوشمندسازی خدمات و ثبت تجربه مثبت برای هموطنان در استفاده از محصولات بانکی را از مهم‌ترین راهبردهای بانک صادرات ایران در سال جاری دانست و از تدوین چارچوب‌های ویژه در این حوزه خبر داد.

بانک صادرات ایران از نهم شهریورماه امسال با ۸ شرکت زیرمجموعه خود در ۳۸ امین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ حضور یافته و تاکنون از ۶ محصول هوشمند رونمایی کرده است. این بانک تا ۱۲ شهریورماه در سالن شماره ۷ میزبان مراجعه‌کننده‌ها خواهد بود.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.