×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۴

رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در سفر به بلاروس، رئیس جمهور و هیات اقتصادی دولت را همراهی می‌کند. در این سفر تفاهم‌نامه مشترکی در حوزه مناطق آزاد به امضا مقامات دو کشور خواهد رسید.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از فرینا، تسهیل فعالیت‌های بخش‌خصوصی ایران در بلاروس و تسریع در اجرای توافقات معطل مانده و پروژه‌های بزرگ، به‌ویژه طرح‌ها و پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک، از جمله اولویت‌های مهم رئیس‌جمهور در این سفر است. این موضوع یکی از محورهای اصلی دیدارهای مقامات عالی‌رتبه کشورمان با رئیس‌جمهور بلاروس در راستای تعمیق روابط دوجانبه و تحقق اهداف مشترک خواهد بود.

گفتنی است، امروز جلسه هماهنگی و بررسی ابعاد مختلف دستور کار سفر رسمی رئیس‌جمهور به جمهوری بلاروس با حضور دکتر مسعود پزشکیان، وزرا، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و مدیران عالی‌رتبه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار شد.

در این نشست، رئیس‌جمهور با دقت نظر و توجه ویژه به مسائل مطروحه، به‌ویژه در حوزه تعاملات تجاری و اقتصادی، بر اهتمام و اراده جدی جمهوری اسلامی ایران در گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت پیوندهای دوستانه با کشورهای همسو و همسایه بر محور تعامل سازنده و منافع متقابل تاکید کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.