×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

حسام خوشبین‌فر مدیرعامل جدید پتروشیمی مروارید در نخستین اقدام خود، موفق به اخذ مجوز افزایش تزریق اتیلن به خط غرب از ۲۵ تن به ۳۰ تن در ساعت شد. این گام مهم نه تنها موجب بهبود فرآیند تولید در شرکت می‌شود، بلکه درآمد پتروشیمی مروارید را ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار در ماه افزایش خواهد داد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی پتروشیمی مروارید؛ حسام خوشبین‌فر، مدیرعامل پتروشیمی مروارید، ضمن ابراز خرسندی از این موفقیت، تأکید کرد: «این اقدام در کنار سایر برنامه‌های توسعه‌ای شرکت، گامی بزرگ در جهت ایفای نقش مؤثر در صنعت پتروشیمی کشور و تأمین پایدار خوراک صنایع پایین‌دستی است.

وی افزود: شرکت پتروشیمی مروارید همواره در تلاش است تا با بهره‌گیری از دانش روز و توان فنی، زمینه رشد اقتصادی و ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر را فراهم آورد.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.