×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
روابط عمومی پترول

با تایید سازمان بورس و اوراق بهادر شرکت «پتروشیمی ارغوان گستر» به عنوان شرکت سهامی عام پروژه نزد این سازمان به ثبت رسید.

به گزارش کیوسک‌خبر روابط عمومی پترول، با تایید سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت پتروشیمی ارغوان گستر ایلام در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ موفق به ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان ناشر گردید.
مطابق ماده ۲۰ قانون بازار اوراق بهادار، عرضه عمومی در بازار اولیه تنها پس از ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار امکان‌پذیر است.
در همین راستا، و با هدف عرضه عمومی این طرح به‌عنوان شرکت پروژه سهامی عام، این اقدام در وهله نخست با هدف مشارکت عمومی در بهره‌مندی از سود حاصل از این پروژه ملی و در وهله دوم با رویکرد توسعه و تامین مالی صورت می‌پذیرد.

شایان ذکر است گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) مالک ۵۸.۳۳ درصد این پروژه بطور مستقیم است.

منبع خبر : کیوسک خبر
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.