×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایسنا، سرهنگ نادر رحمانیدر این باره گفت: برابر تصمیمات اتخاذ شده و با هماهنگی استانداری محدودیت تردد در محورهای ورودی دو استان گیلان و مازندران اعمال شده و براین اساس، تنها خودروهای دارای پلاک همان استان اجازه ورود به شهر را دارند.

وی با بیان این که از ورود خودروهای با پلاک شهرهای دیگر به این دو استان تا اطلاع ثانونی جلوگیری می‌شود، اظهار کرد: همچنین عوامل وزارت بهداشت در ورودی شهرها اقدام به تب سنجی از رانندگان می‌کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از شهروندان خواست که از انجام سفر و ترددهای غیر ضروری در سراسر کشور خودداری کرده و با توجه به تعطیلات پیشرو آن را به عنوان فرصتی برای سفر تلقی نکنند.

رحمانی درباره خبری که شب گذشته در مورد انسداد محورهای غرب استان مازندران نیز منتشر شد گفت: این خبر تکذیب می‌شود و هیچ محوری را مسدود نکردیم. تنها همان محدودیت ورود پلاک شهرهای دیگر است.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.