×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به منظور ثبت‌نام در مرحله جدید (سیزدهم) طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین به صورت غیرحضوری فراهم شد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، مشتریان محترم می‌توانند از روز شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ تا پایان روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ با مراجعه به نشانی vbank.bpi.ir  نسبت به وکالتی نمودن یکی از حساب‌های «انفرادی» یا «مشترک دارای حق برداشت به تنهایی» از جمله «حساب دیجیتال» خود اقدام کنند.
مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال (پانصد میلیون تومان) است و متقاضیان محترم می‌بایست پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ تا پایان روز جمعه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ به منظور ثبت‌نام محصولات ارائه‌شده، به تارنمای Autonovin.ir مراجعه کنند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت‌نام اولیه را انجام دهند.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.