×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،مدیر کل تأمین اجتماعی استان خوزستان از هیات های تشخیص مطالبات بعنوان یک مرجع شبه قضایی و نماد حضور شرکای اجتماعی در قانون تأمین اجتماعی نام برد و افزود : در راستای تحقق ماده ۴۳ قانون این سازمان و بمنظور رعایت حقوق کارفرمایان در سال گذشته ، تعداد ۱۹۳ جلسه هیات تجدید نظر تشخیص مطالبات با هدف رسیدگی به اعتراض های کارفرمایان به بدهی های ابلاغی ناشی از حق بیمه در تأمین اجتماعی استان تشکیل و طی آن از مجموع ۱۶۶۵ پرونده ارجاعی تعداد ۱۶۳۲ فقره مورد رسیدگی قرار گرفت.

مرعشی با تأکید بر افزایش آگاهی و آموزش شرکای اجتماعی از قوانین و دستورالعمل ها تصریح کرد : ۳۳ درصد پرونده های بررسی شده با تایید آرای هیات بدوی و ۵۷ درصد آنها با فسخ و تجدید محاسبه همراه بوده است .

مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان افزود : همچنین بمنظور رعایت عدالت و صدور آرای دقیق برای تعداد ۱۵۴ پرونده که حدود ۱۰ درصد مجموع را شامل می گردد جهت بررسی بیشتر قرار صادر گردیده است و نمایندگان قوه قضائیه از دادگستری استان و نمایندگان کارفرمایی از اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن و کشاورزی و اتاق اصناف از اعضای این هیات هستند.

مرعشی پرداخت به موقع حق بیمه را مشارکت در توسعه ملی برشمرد و افزود : در حال حاضر بیش از ۸۰ هزار کارگاه فعال در خوزستان وجود دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.