×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۸ دی , ۱۴۰۴
تحول، رمز موفقیت بهشهر در بحران / رشد ۹۱ درصدی سود با تکیه بر بهره‌وری
مهدی صالحی طاهری

مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر با اشاره به رشد چشمگیر سود عملیاتی این هلدینگ، گفت: تکیه بر نوآوری، افزایش بهره‌وری و وحدت درونی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی و دستیابی به توسعه پایدار بوده است.

به گزارش کیوسک‌خبر، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این هلدینگ توانسته است با اتکا به راهکارهای نوآورانه و بهبود فرآیندهای تولید، ضمن حفظ تداوم فعالیت در شرایط اقتصادی دشوار، به رشد ۹۱ درصدی سود عملیاتی دست یابد و گامی مؤثر در جهت تحقق توسعه پایدار و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی خود در صنعت غذایی و شوینده بردارد.

دکتر ارسلان کاظم‌پور با اشاره به شرایط پیش‌روی کشور گفت: در ماه‌های گذشته، کشور با چالش‌های متعددی از جمله جنگ، نوسانات ارزی و ناترازی انرژی مواجه بود، اما همکاران ما در تمامی بخش‌های تولید، توزیع و پخش پای کار ایستادند و اجازه ندادند در هیچ نقطه‌ای از کشور کمبودی در تأمین کالاهای اساسی و مواد شوینده ایجاد شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های نیروهای تولیدی و ستادی افزود: همدلی، تعامل و وحدت کارکنان، زمینه‌ساز عملکرد درخشان شرکت در شرایط بحرانی بوده و مسئولیت‌پذیری ما نسبت به مردم و نظام را به اثبات رسانده است.

کاظم‌پور با اشاره به شاخص‌های عملکردی هلدینگ گفت: این مجموعه چندرشته‌ای در حوزه‌های تولید مواد شوینده، روغن‌های خوراکی، پروتئین گیاهی، شکر، نشاسته و… فعالیت دارد و در ۹ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۶ درصد رشد تولید را تجربه کرده است.

به گفته وی، با وجود فشارهای اقتصادی، این شرکت توانسته است هزینه تمام‌شده محصولات را تا حدود پنج درصد کاهش دهد که منجر به افزایش بهره‌وری و سودآوری در تمامی شرکت‌های زیرمجموعه شده است.

مدیرعامل توسعه صنایع بهشهر با اشاره به طرح‌های توسعه در واحدهای تابعه، اظهار کرد: در شرکت بهشهر کاشان، خط تولید مواد اولیه پودر شوینده با ظرفیت ۱۸ هزار تن در سال در حال احداث است و انتظار می‌رود در سال آینده به بهره‌برداری برسد. همچنین در شرکت مارگارین، پروژه احداث خطوط فرکشنیشن و هیدروژناسیون روغن در حال اجراست و ماشین‌آلات مربوطه وارد کشور شده است.

وی افزود: در شرکت بهپاک نیز پروژه تولید پروتئین ایزوله، نخستین طرح از این نوع در خاورمیانه، آغاز شده و می‌تواند سالانه از خروج حدود ۷۰ میلیون یورو ارز جلوگیری کند.

کاظم‌پور با اشاره به گسترش بازارهای صادراتی گفت: علاوه بر تأمین کامل نیاز داخلی، صادرات محصولات شوینده و پروتئینی افزایش یافته و بازارهای جدیدی در کشورهای عمان و شرق آفریقا ایجاد شده است. همچنین کمیته تخصصی صادرات با محوریت شرکت صنعت شوینده فعالیت خود را آغاز کرده و هدف اصلی در سال‌های آینده، توسعه صادرات و خلق محصولات نوآورانه متناسب با نیاز مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی است.

وی تأکید کرد: حفظ کیفیت رسالت اصلی ما است و توسعه محصولات جدید بدون افت کیفیت انجام می‌شود. رقابت ما بر پایه کیفیت و نه قیمت پایین است. همچنین در بخش بسته‌بندی، محصولات صادراتی به صورت فله ارسال می‌شوند تا بسته‌بندی نهایی در کشور مقصد و متناسب با ذائقه محلی انجام پذیرد.

کاظم‌پور با تشکر از کارکنان گفت: در شرایط نوسانات ارزی، توانستیم مواد اولیه شش‌ماهه شرکت‌ها را تأمین کنیم تا هیچ اختلالی در تولید ایجاد نشود. امیدواریم با بهره‌برداری از طرح‌های جدید، شاهد افزایش تولید، رشد فروش و کاهش وابستگی کشور به واردات باشیم.

وی افزود که هدف‌گذاری شرکت در سال مالی جاری، دستیابی به تحقق بودجه ۴۸ همتی و با رعایت اصول برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مالی شفاف است که تا پایان امسال محقق خواهد شد. همچنین برای سال آینده، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای صورت گرفته تا بودجه عملیاتی هلدینگ به رقم ۶۵ همتی ارتقا یابد و این رشد بودجه منجر به توسعه فعالیت‌ها، اجرای طرح‌های نوین، تقویت ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی و کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه شود.

به گزارش کیوسک‌خبر، در شرایط دشوار اقتصادی، عملکرد بهشهر نمونه‌ای از موفقیت صنعت داخلی با تکیه بر برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌وری بالا است. رشد ۹۱ درصدی سود عملیاتی و ۳۶ درصدی تولید در شرایط اقتصادی دشوار، نشان‌دهندهٔ توانایی صنایع بهشهر در تبدیل چالش‌ها به فرصت است. این عملکرد، الگویی بلندمدت برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به واردات محسوب می‌شود.

منبع خبر : کیوسک‌خبر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.