×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

اتمام موفقیت آمیز تعمیرات واحد اسید سولفوریک پتروشیمی ارومیه

تعمیرات اساسی واحد اسید سولفوریک پتروشیمی ارومیه برای نخستین بار با انجام ۳۰ هزار و ۶۰۰ نفرساعت کار مداوم و بدون حادثه ناتوان‌کننده طی مدت ۲۶ روز با موفقیت به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، مدیر عامل پتروشیمی ارومیه با اعلام این خبر تصریح کرد: واحد اسید سولفوریک در خردادماه سال جاری جهت عملیات تعمیرات اساسی از سرویس خارج شد و پس از ۲۶ روز تلاش بی‌وقفه گروه‌های مختلف کاری و با استفاده از ظرفیت تولید داخل و همکاری با تولیدکنندگان و قطعه‌سازان داخلی اجرا شد و با موفقیت مجدداً در مدار تولید قرار گرفت.
پژمان اسدی تصریح کرد: به‌منظور حفظ تولید و بهینه‌سازی ظرفیت و رفع مشکلات و تنگناهای واحد در محورهای تولید، ایمنی، انرژی و زیست‌محیطی مبنای تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده برای این اقدام بود که با توکل به خدای متعال و تلاش مجدانه گروه‌های فنی و تخصصی، تمامی اقدامات باکیفیت محقق شده است.
اسدی، هدف اصلی اورهال را تزریق خون جدید در رگ‌های تجهیزات و دستگاه‌ها به منظور افزایش تولید با سطح ایمنی بالاتر و راندمان و کیفیت مطلوب خواند و افزود: با قرارگرفتن واحد اسید سولفوریک در سرویس انشا الله در سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرینی شاهد افزایش تولید در شاروم خواهیم بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.