×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴

به مناسبت ۲۲ تیرماه، روز ملی فناوری اطلاعات، دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن، در جلسه با کارکنان این حوزه از اهمیت فعالیت آنان در ارتقای کیفیت خدمت رسانی و افزایش کارایی سخن گفت.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر شایان در این دیدار با تبریک ۲۰ تیرماه سالروز تأسیس شرکت ایران اکسیکو از شرکت های ابزاری بانک و ۲۲ تیرماه روز ملی فناوری اطلاعات اظهار داشت: شرکت ایران اکسیکو به منظور تسهیل و تسریع در فعالیت های مرتبط با بخش IT تأسیس شد تا متولی پشتیبانی از تمامی سیستم های زیرساختی، سخت افزاری و نرم افزاری با همکاری معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک باشد.
وی تصریح کرد: همکاران ما در زمینه مدیریت بحران و انجام اقدامات پیشگیرانه امنیتی بسیار خوب عمل کردند اما به جهت اهمیت موضوعات پدافندی باید نقاط آسیب پذیر را مورد توجه بیشتری قرار دهیم.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن بیان داشت: در حوزه فناوری اطلاعات؛ زمان، عنصر حیاتی و مهمی است و اگر هر پروژه در مدت زمانبندی شده به انجام نرسد، نیاز به بازنگری خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: تحولات فناورانه، کسب و کار بانک ها را به سمت بانکداری دیجیتال می برد، از این رو تامین و توسعه تجهیزات زیرساختی، سخت افزاری و نرم افزاری از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
گفتنی است در این جلسه از کارکنان معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات برای عملکرد مطلوب در شرایط ویژه کشور با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.