
رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: طی سال ۱۴۰۳، نزدیک به ۶۰۰ معدن احیا و فعال سازی شدند یا توسعه یافتند که این رقم، بالاترین میزان در عملکرد احیای معادن محسوب می شود.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو با بیان این مطلب گفت: براساس عملکرد طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، از ابتدای راهاندازی (سال ۹۷) تا پایان سال گذشته، ۲۳۷۳ معدن کوچک مقیاس، احیا، فعالسازی و توسعه یافت.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، افزود: از این تعداد، ۵۹۴ معدن مربوط به سال ۱۴۰۳ بود که با توجه به برنامه هدف (۱۵۰ معدن)، رشد ۲۹۶ درصدی در عملکرد طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس حاصل شد. این در حالی است که طی سال ۱۴۰۲، تعداد معادن احیا، فعال سازی و توسعه یافته، ۴۹۳ معدن بود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اعلام رشد ۲۰درصدی در عملکرد سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: عملکرد سال ۱۴۰۳ نشان میدهد که ۹۶ بسته سرمایهگذاری در قالب طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس معرفی و در بهمن همان سال، ۵ برنده مناقصه با هدف تهیه طرح امکانسنجی به منظور تکمیل زنجیره ارزش مشخص شد.
لازم به ذکر است که شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) از شرکت های زیرمجموعه ایمیدرو، به عنوان مجری و هماهنگ کننده طرح احیاء و فعال سازی معادن کوچک مقیاس فعالیت می کند.