
مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اقدامات این گروه در حوزه پژوهش و فناوری، اعلام کرد: گروه فولاد مبارکه در سال گذشته با انعقاد قراردادهای تحقیقاتی به ارزش ۳۲۰ میلیارد تومان با ۱۲۰ مرکز دانشگاهی، گام بلندی در توسعه همکاریهای صنعت و دانشگاه برداشته است. این مجموعه همچنین ۱۶۰ پروژه پژوهشی را در دست اجرا دارد و با سرمایهگذاری در زیرساختهای تحقیقاتی و حمایت از نخبگان، به دنبال تحقق اقتصاد دانشبنیان است.
کیوسکخبر ـ سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در نشستی با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، و محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بر ضرورت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا و حضور مؤثر در بازارهای جهانی تأکید کرد.
زرندی با اشاره به اهمیت رقابت در عرصههای بینالمللی، گفت: تقسیمبندی بازارهای جهانی بر اساس تولید محصولات پیچیدهتر انجام میشود و ما باید مراقب باشیم تا از تکنولوژیهای روز دنیا فاصله نگیریم.
وی همچنین به اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان اشاره کرد و افزود: متأسفانه این قانون آنگونه که باید اجرایی نشده است، در حالی که در صورت تحقق صحیح، میتواند محرک قدرتمندی برای صنایع کشور باشد.
همکاری گسترده با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی
مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اقدامات این گروه در حوزه پژوهش و فناوری، اعلام کرد: در سال گذشته، این مجموعه با ۱۲۰ مرکز تحقیقات دانشگاهی قرارداد همکاری به ارزش ۳۲۰ میلیارد تومان منعقد کرده و ۱۶۰ پروژه تحقیقاتی را پیگیری نموده است.
وی از برگزاری تورهای بازدید صنعتی برای ۱ هزار و ۵۵۰ نفر از نخبگان دانشگاهی خبر داد و گفت: «این گروه حدود ۲۵۰ میلیارد تومان در زیرساختهای تحقیقاتی دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری و ۶۰۰ میلیارد تومان در شرکتهای مستقر در این پارکها سرمایهگذاری کرده است.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=268455