
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در سال های گذشته نقش کمک رسانی به نهادهای حمایتی داشته است، گفت: در دوره جدید با توجه به سیاست های کلی دولت و نگاه ویژه وزارت امور اقتصادی و دارایی سعی شد این دیدگاه هوشمندتر انجام شود و این مدل را هدفمند کنیم تا بتوانیم بخش مهمی از مشکلات را برطرف کنیم.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، احسان عسکری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری بین اموال تملیکی و سازمان بهزیستی اظهار کرد: این سازمان آخرین مرحله از چرخه تعیین تکلیف کالاها در کشور است و به عنوان سازمانی فرابخشی و فراقوهای عمل میکند.
وی با اشاره به نقش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در تامین بخشی از بودجه کشور افزود: این سازمان در سال گذشته بیش از ۵۱ همت کالا را تعیین تکلیف کرد که بخشی از آن به چرخه تولید بازگشت و بخش عمدهای هم به خزانه کشور کمک کرد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه این سازمان همواره به مسئولیت اجتماعی نگاه ویژه داشته است و در سال های گذشته نقش کمک رسانی به نهادهای حمایتی ایفا کرده است، گفت: در دوره جدید با توجه به سیاست های کلی دولت و نگاه ویژه وزارت امور اقتصادی و دارایی سعی شد این دیدگاه هوشمندتر انجام شود و این مدل را هدفمند کنیم تا بتوانیم بخش مهمی از مشکلات را برطرف کنیم.
عسکری افزود: کمک به فعالیتهای توسعهای در مناطق محروم و استانهای هدف سازمان بهزیستی یا موارد مورد اهمیت این سازمان جزو اولویتهای کاری سازمان اموال تملیکی است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه همکاران سازمان، از یکم فروردین ماه بر سر کار حاضر بودند، گفت: در فروردین ۱۴۰۴ رکورد تاریخ حراج سازمان شکسته شد و به یک بلوغ در تعیین تکلیف رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مسئولیت اجتماعی و کمک به نهادهای حمایتی امیدواریم به مرحلهای برسیم که زمانی که به بخشی از کشور وارد میشویم شاهد صحنههای ناراحتکننده نباشیم.
عسکری تصریح کرد: سازمان این وعده را می دهد که در چارچوب قوانین به سازمان بهزیستی نهایت کمک را داشته باشد و بخش کوچکی از مسئولیت ها را انجام دهیم.