×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴

شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد کشور و منطقه توانسته است مصرف روانکارهای خود را به ۳۱/۰ کیلوگرم بر تن اسلب کاهش دهد و از این حیث پیشتاز صنایع فولادسازی کشور و منطقه باشد.

کیوسک‌خبر ـ مدیر دفتر فنی نگهداری و تعمیرات (نت) فولاد مبارکه، ضمن اعلام خبر ثبت رکود جدید در مصرف روانکارهای تعمیراتی فولاد مبارکه، از ایجاد کارگروه تخصصی هیدرولیک و روانکاری، همکاری مستمر و تلاش مسئولان و کارکنان نواحی تولیدی، پایش وضعیت روغن و گریس در سیستم‌ها، بهینه‌سازی وضعیت سیستم‌های هیدرولیک و روانکاری، ارتقای استانداردها و کیفیت روانکارها به‌عنوان مهم‌ترین عوامل مؤثر در این موفقیت یاد کرد.

محسن کفیل با بیان اینکه دفتر فنی نت، اهداف بلندمدتی را برای تداوم بهبود مستمر و پایدار وضعیت سیستم‌های مزبور برنامه‌ریزی کرده است و ان‌شاءالله با همکاری نواحی تولیدی و پشتیبانی به این اهداف خواهیم رسید، این موفقیت بزرگ را به مدیریت عالی سازمان و کلیه همکاران تبریک گفت و از مدیریت‌های نواحی تولیدی، خرید مواد مصرفی آزمایشگاه‌ها و کنترل مواد جهت همکاری‌های شایسته و مؤثر تشکر کرد.

کاهش هزینه ۹۰۰ میلیارد ریال برای فولاد مبارکه

در همین زمینه، کارشناس دفتر فنی نت فولاد مبارکه درباره ثبت رکود جدید در مصرف روانکارهای تعمیراتی فولاد مبارکه گفت: دفتر فنی نگهداری و تعمیرات در خصوص برنامه کاهش هزینه‌های تولید و همچنین رسالت اجتماعی خود مبنی بر کاهش آثار مخرب زیست‌محیطی، با همکاری نواحی تولیدی موفق به کاهش مصرف روانکارها به میزان ۷۵ درصد از سال ۱۳۸۰ تا کنون شده است. در سال گذشته رکورد مصرف روانکارها به ۳۱/۰ کیلوگرم به ازای تن تولید ثبت شد و این در حالی است که این شاخص در سال ۱۴۰۲ عدد ۳۶/۰ و در سال ۱۳۸۰ عدد ۲/۱ بوده است.

سیداکبر حجازی با بیان اینکه مبلغ کاهش هزینه‌های مستقیم ناشی از کاهش مصرف روانکارها تاکنون بالغ‌بر ۹۰۰ میلیارد ریال بوده است، افزود: کاهش هزینه‌های غیرمستقیم در اثر کاهش توقفات، کاهش خرابی‌های قطعات، افزایش آماده‌به‌کاری سیستم‌ها، افزایش طول عمر سیستم‌های هیدرولیک و روانکاری و…، بی‌شک چندبرابر میزان کاهش هزینه‌های مستقیم است.

به گفته کارشناس دفتر فنی نت فولاد مبارکه، هم‌زمان با برنامه کاهش مصارف روانکارها، برنامه بومی‌سازی روانکارها به‌منظور خودکفایی کشور و حمایت از صنایع توانمند داخلی و با رعایت الزامات استانداردهای جهانی، طی یک برنامه جامع تا کنون به میزان ۷۰ درصد تحقق یافته و برنامه‌ریزی لازم برای دست‌یابی به سطح ۸۵ درصد بومی‌سازی تا پایان سال ۱۴۰۵ صورت گرفته است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.