×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، در بازدید از فولاد مبارکه گفت: اقدامات این شرکت در زمینه جنگلداری و احیا، توسعه فضای سبز و رعایت شاخص‌های پایداری به بالاترین استانداردهای جهانی تنه می‌زند.

کیوسک‌خبر ـ رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور روز چهارشنبه ۲۷ فررودین ماه ۱۴۰۴ ضمن بازدید از شرکت فولاد مبارکه و آشنایی با اقدامات انجام شده در زمینه توسعه فضای سبز، با بیان مطالب فوق گفت: امروزه مهم‌ترین موضوع و دغدغه جهانی، حفظ محیط‌زیست و توسعه فضای سبز با رعایت استانداردهای جهانی و شاخص های پایداری است، که خوشبختانه در اقداماتی که مشاهده کردیم، فولاد مبارکه توجه ویژه‌ای به رعایت استانداردهای جهانی در حوزه توسعه فضای سبز نموده است.

سید هاشم موسوی‌نژاد معتقد است، واقعاً این اقدامات به لحاظ کمی و کیفی شایان توجه و بی‌نظیر است و نشان می‌دهد که کارکنان این حوزه در فولاد مبارکه به مباحث زیست‌محیطی واقعاً توجه ویژه‌ای دارند و به لحاظ سطح عملکرد نیز بیش از میزان استاندارد که از شرکت انتظار می‌رفته اقدام نموده‌اند.

فولاد مبارکه در زمینۀ تقلیل آثار تغییر اقلیم که از مباحث مهم جهانی است، در حد عالی اقدام نموده است

موسوی‌نژاد ادامه داد: خوشبختانه در جریان این بازید مشاهده کردیم که فولاد مبارکه در زمینه تقلیل آثار تغییر اقلیم و حفظ و توسعه پوشش گیاهی که امروزه از مباحث و دغدغه‌های مهم جهانی است، در حد عالی اقدامات شایسته‌ای انجام داده و این اقدامات به‌عنوان یک الگو به سایر بخش‌ها، سازمان‌ها و نهادها در سطح کشور قابل‌ارائه است.

وی با اشاره به این که امروزه توسعه پوشش گیاهی در ترسیب کربن و کاهش آلاینده‌های جوی نقش بسزایی دارد، ادامه داد: این موضوع یعنی توسعه فضای سبز که در فولاد مبارکه به آن توجه ویژه‌ای شده است، یکی از مهم‌ترین مواردی است که از طرف مجامع جهانی در زمینه تقلیل اثرات تغییر اقلیم مورد تأکید قرار گرفته است.

بسیار شایسته و بجاست که اقدامات فولاد مبارکه در این حوزه به نمایش گذاشته شود

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بر این باور است که بسیار شایسته و بجاست که اقدامات فولاد مبارکه در این حوزه به نمایش گذاشته شود و شرایطی فراهم گردد که سایر صنایع، کارخانه‌ها و سازمان‌های کشور نیز بتوانند با چنین دستاوردهایی آشنا شوند و الگوبرداری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مشارکت فولاد مبارکه در طرح کاشت یک میلیارد اصله نهال در کل کشور قدردانی کرد و گفت: این طرح چهار برنامه دارد که عبارت‌اند از: برنامه احیا و توسعه جنگل، برنامه احیا و توسعه پوشش گیاهی مناطق بیابانی و مرتعی، برنامه احیا و توسعه فضای سبز و برنامه توسعه زراعت چوب.

موسوی‌نژاد در همین زمینه تصریح کرد: فولاد مبارکه با اقداماتی که در حوزه کاشت نهال در منطقه پیرامونی خود و مشارکت در این طرح ملی انجام داده است، گام‌های بلند کمی و کیفی در مسیر چهار برنامه مذکور برداشته است.

لزوم توسعه همکاری‌های فی‌مابین فولاد مبارکه و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و سایر سازمان‌ها و نهادهای استانی از دیگر مواردی بود که وی مورد تأکید قرارداد و در این باره افزود: با توسعه این همکاری‌ها می‌توانیم شاهد دستاوردهای ارزشمندتری در حوزه حفظ محیط‌زیست و بهبود زیست‌بوم کشور باشیم.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه سخنان خود گفت: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی سازمان‌ها و شرکت‌ها نباید سهم توسعه فضای سبز و بهبود زیست‌بوم را نادیده گرفت. بدون شک این راهبردی است که می‌تواند سهم قابل‌توجهی در حل مشکل ناترازی‌های زیستی مخصوصاً آب داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع بازدید از سایر فعالیت‌های مشابه در ترازهای جهانی اشاره و تصریح کرد: باید به موضوع تبادل تجارب جهانی هم توجه نمود و با حضور نمایندگان سازمان منابع طبیعی و کارخانجاتی نظیر فولاد مبارکه، از فعالیت‌های پیشرو و موفق در تراز جهانی از جمله چین و کنیا و اتیوپی که مناطقی دارای شرایط اقلیمی و محیطی مشابه کشور ما را دارند، بازدید نمود تا بتوانیم با تکنیک‌ها و تجارب آنها نیز در توسعه فضای سبز و روش کاشت بذر که کمترین افت در بخش کاشت بذر و نهال را دارند، آشنا و بهره‌مند شویم.

موسوی‌نژاد در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه تفاهم‌نامه‌ها فی‌مابین کارخانجاتی نظیر فولاد مبارکه و سازمان‌های فعال در عرصه محیط‌زیست و جنگلداری تصریح کرد: این تفاهم‌نامه‌ها نباید صرفاً به مسئله کاشت نهال منتهی شود؛ بلکه برگزاری تورهای بازدید از اقدامات سازمان‌هایی با استانداردهای جهان تراز نظیر فولاد مبارکه می‌تواند زمینه معرفی طرح‌های الگو و توسعه این اقدامات در کل کشور را فراهم نماید؛ لذا با ارائه این اقدامات در قالب تورهای گردشگری می‌توان این آثار ارزشمند را به‌عنوان الگو در قالب صنعت گردشگری معرفی نمود و به‌عنوان یکی از اقدامات مؤثر در زمینه کاهش اثرات تغییر اقلیم فرهنگ‌سازی نمود.

وی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: مسلماً در این حوزه نیز با کمبودهایی مواجه هستیم که می‌توانیم این کمبودها را در قالب مسئولیت اجتماعی با انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک با همکاری شرکت‌هایی نظیر فولاد مبارکه که دارای فعالیت‌ها و تجارب ارزنده و موفق در زمینه احیا و توسعه فضای سبز است، با کمترین خطا و کمترین هزینه‌ها برطرف نماییم.

گفتنی است، سیاوش بختیاروند رئیس فضای سبز فولاد مبارکه نیز در جریان بازدید موسوی‌نژاد در گزارش مبسوطی، اقدامات و دستاوردهای شرکت در زمینه فضای سبز، کاشت نهال و جنگل‌داری و همچنین برنامه‌های شرکت در این حوزه را تشریح کرد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.