آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به ۲ آبان ماه نزدیک به ۲ میلیون و ۷۴۴ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر ۴۶.۵ هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات ۱۰ شرکت برتر به بیش از ۱۸.۲ هزار میلیارد تومان رسید.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از کالاخبر ، برترین های بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۲ آبان ماه براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی به شرح زیر است:
ملی صنایع مس ایران با معامله ۵ هزار و ۳۴۸ تن انواع مس و سولفور مولیبدن به ارزش ۵ هزار و ۵۸۴ میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.
پالایش نفت اصفهان با فروش ۷۰ هزار تن انواع ورق فولادی به ارزش یک هزار و ۸۲۹ میلیارد تومان دوم شد
معدنی و صنعتی چادرملو ۱۹۵ هزار تن خاک روی به ارزش یک هزار و ۷۹۱ میلیارد تومان فروخت و رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
فولاد مبارگه اصفهان با معامله ۴۵ هزار و ۸۰۰ تن شمش بلوم به ارزش یک هزار و ۵۸۹ میلیارد تومان چهارم شد.
پالایش نفت بندرعباس با معامله ۵۸ هزار تن تیرآهن، میلگرد، شمش چدن و ریل به ارزش یک هزار و ۴۹۶ میلیارد تومان پنجم شد.
معدنی و صنعتی گهرزمین با فروش ۱۹۰ هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن و شمش بلوم به ارزش یک هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان فروخت و رتبه ششم را به خود را کسب کرد.
فولاد کاوه جنوب کیش با فروش ۴۳ هزار و ۸۰۰ تن وکیوم باتوم و لوب کات سنگین به ارزش یک هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان رتبه هفتم را به خود اختصاص داد.
فولاد خوزستان با معامله ۳۸ هزار و ۸۰ تن وکیوم باتوم به ارزش یک هزار و ۲۶۶ میلیارد تومان هشتم شد.
فولاد غدیر نی ریز ۳۰ هزار تن شمش بلوم، تختال و آرگون به ارزش ۹۷۲ میلیارد تومان فروخت و نهم شد.
پالایش نفت تهران (تندگویان) هم با فروش ۳۳ هزار و ۵۰۰ تن گندله و کنسانتره سنگ آهن به ارزش یک ۹۲۳ میلیارد تومان رتبه دهم را به خود اختصاص داد.






