
رفع نقاط کور دو آئیننامه سرمایهگذاری و ذخایر و فرآیندهای پرداخت خسارت راه حل اصولی پایان نرخشکنیها است.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، پرویز خوشکلام خسروشاهی با قدردانی از رویکرد منطقی و مطابق با موازین نهادهای حاکمیتی بخصوص وزیر محترم اقتصاد در خصوص تکالیف صنعت بیمه در حوادث اخیر، عملکرد شرکتهای بیمه را در این مورد مثبت ارزیابی کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات بیمه مرکزی در خصوص مدیریت تبعات احتمالی حوادث اخیر بر صنعت بیمه و کمکهای شرکتهای بیمه جهت آرامشبخشی به جامعه و تداوم ارائه خدمات، نسبت به اهمیت مستندسازی فرایند صدور تا پرداخت خسارات در بحرانهای بزرگ نظیر جنگ تحمیلی اخیر تأکید کرد.
وی در خصوص بحث نرخشکنی که به یکی از مباحث داغ جلسه تبدیل شد تصریح کرد: راه حل اصولی درمانِ ارائه نرخهای غیرفنی موسوم به نرخشکنی، در میانمدت و بلندمدت رفع باگهای دو آئیننامه سرمایهگذاری و ذخایر از یکسو و باگهای فرآیندهای پرداخت خسارت و نظامبخشی به آن از سوی دیگر است.
رئیس شورای عالی بیمه ضمن تأیید نظرات مطرح شده از سوی مدیران عامل حاضر در جلسه در خصوص نقشآفرینی پررنگ سندیکای بیمهگران ایران، استفاده از روشهای کنسرسیومی و سطحبندی شرکتهای بیمه در خصوص کنترل نرخشکنیها؛ خاطرنشان کرد: تدوین نرخنامه پایه برای رشتههای مختلف بیمه که توسط انجمن حرفهای صنعت بیمه در دست تهیه است از راهکارهای موقت و کوتاهمدت مقابله با ارائه نرخهای غیرفنی است که تا استقرار یک نظام نظارت مالی کامل و بهروز میتواند بعنوان مکمل راهگشا باشد. البته این موضوع به معنای تعیین نرخ برای شرکتهای بیمه نیست و اختیار تعیین نرخ همچنان برعهده شرکتها خواهد بود.
گفتنی است در این دیدار که مدیران عامل شرکتهای بیمه ایران، آسیا، دانا، البرز، ما، پارسیان، کوثر، کارآفرین، سامان، دی، نوین و پاسارگاد حضور داشتند، موضوعاتی نظیر: چالشهای رقابت در صنعت بیمه، عملکرد کارگزاران برخط، برخی نگرانیها در خصوص محصولات بیمه زندگی متصل به دارائی، امنیت دادههای بیمهای، نگرانی در خصوص خطر بروز ناترازی در صورت فروش خارج از قاعده پوشش جنگ در بیمهنامهها، عملکرد کمیته ارزیابی کارکنان کلیدی، چالشهای بیمه درمان، اصلاحات اساسنامه شرکتها و اصلاح در اساسنامه سندیکا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.