×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۴

در دیدار خوشبین‌فر، سرپرست پتروشیمی امیرکبیر با ریاست دادگستری بندر امام خمینی(ره)، موضوع تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر و همکاری متقابل دستگاه قضا و صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، در نشست سرپرست پتروشیمی امیرکبیر با ریاست دادگستری بندر امام خمینی(ره)، خوشبین‌فر با تأکید بر لزوم ادای دین به ایثارگران گفت: ایثارگران بر گردن ما حق دارند و این دغدغه اصلی من بوده و نیت ما این است که تبدیل وضعیت آن‌ها به‌زودی انجام شود و هم‌اکنون نیز در حال تأمین منابع مالی لازم برای این اقدام هستیم.

وی با اشاره به نقش مهم قوه قضاییه در پشتیبانی از صنایع افزود: دستگاه قضا می‌تواند کمک‌رسان مجموعه‌های اقتصادی باشد تا مشکلات قانونی و ساختاری، به‌ویژه در حوزه پتروشیمی‌ها، با تعامل و هم‌افزایی برطرف شود.

در ادامه، ریاست دادگستری بندر امام خمینی(ره) نیز ضمن استقبال از تلاش‌های پتروشیمی امیرکبیر در مسیر اجرای قوانین مرتبط با ایثارگران اظهار کرد: اگر حق قانونی ایثارگران است، باید انجام شود. ما فرصت‌های قانونی لازم را در اختیار پتروشیمی امیرکبیر قرار می‌دهیم تا بتواند اقدامات خود را در این زمینه تکمیل کند.

وی همچنین با تأکید بر نقش صنعت در توسعه منطقه گفت: دستگاه قضا در کنار صنعت بوده، هست و خواهد بود. با کارگران تعامل داریم و هدف ما حمایت از تولید و رفع موانع در چارچوب قانون است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.