×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۷ مهر , ۱۴۰۴

شرکت پتروشیمی پردیس در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از عدالت آموزشی، به پویش ملی «برای آینده‌سازان» پیوست. این پویش با هدف تأمین و توزیع لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار سراسر کشور و با همراهی گروه‌های جهادی و مردمی آغاز شده است.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس، در این اقدام خداپسندانه، یک‌هزار بسته لوازم‌التحریر توسط این شرکت خریداری و میان دانش‌آموزان نیازمند در شهرستان‌های عسلویه و دیر و همچنین مدرسه شنبه توزیع شد. توزیع این بسته‌ها با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مناطق صورت گرفت.

پتروشیمی پردیس همواره کوشیده است با اجرای طرح‌های اجتماعی و فرهنگی، نقش مؤثری در ارتقای سرمایه انسانی و توسعه پایدار مناطق پیرامونی ایفا کند. پیوستن به این پویش ملی نیز در همین راستا و به‌منظور ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی برای آینده‌سازان ایران عزیز انجام گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.