×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴

بیمه سرمد در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو (AUTO PARTS Exhibition2025) به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد سالانه تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور به منظور معرفی انواع محصولات، دستاورد‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بیمه‌‌ای خود و استفاده از پتانسیل بازارهای جدید و سودآوری، در کنار بانک صادرات ایران حضوری فعال دارد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط‌عمومی بیمه سرمد، این شرکت در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو (AUTO PARTS Exhibition2025) به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد سالانه تخصصی در صنعت قطعه‌سازی کشور به منظور معرفی انواع محصولات، دستاورد‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بیمه‌‌ای خود و استفاده از پتانسیل بازارهای جدید و سودآوری، در کنار بانک صادرات ایران حضوری فعال دارد.

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو صبح روز پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ با حضور مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور، مدیران ارشد صنعت خودرو و حضور بیش از ۳۸۰ شرکت داخلی و ۲۷۰ شرکت خارجی از کشورهای ترکیه، سوئیس، آلمان، هند، ژاپن، کره جنوبی، امارات متحده عربی و چین در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.