×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و هیئت همراه، بعد از ظهر امروز(۲۴ اردیبهشت‌ماه) در شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری حضور پیدا کرد و در نشستی با رئیس و اعضای هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران این شرکت، در جریان روند فعالیت‌های این مجموعه قرار گرفت و از خطوط تولید و اولین پروژه‌ ربات سرباره‌گیری کشور بازدید به عمل آورد.
کیوسک‌خبر ـ مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با بیان اینکه مدیریت مالی و بازرگانی شرکت ورق‌خودرو باید به موازات حوزه‌های فنی آن تقویت شود، بر ضرورت هم‌افزایی تمامی حوزه‌های این مجموعه صنعتی با گروه فولاد مبارکه تأکید کرد و گفت: ابتکار عمل و ایجاد درآمدهای جدید باید در شرکت ورق‌خودرو مورد توجه قرار گیرد و این مجموعه باید روی تولید ورق‌های آلیاژی مورد نیاز خودروسازان متمرکز شود.
زرندی، قطعی برق صنایع در استان‌های مختلف کشور را نگران‌کننده‌ توصیف کرد و بیان داشت: نرخ قیمت برق برای صنایع کشور از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ حدود ۲۸ برابر شده و پیش‌بینی می‌شود این افزایش قیمت در سال جاری به ۳۴ تا ۳۵ برابر برسد که با چنین وضعیتی، شرایط تولید نگران‌کننده است و شاهد افت شدید سود شرکت‌ها هستیم.
حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق‌خودرو نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند تولید، درآمدزایی و سودآوری این مجموعه، به چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۳ به دلیل حجم زیادی از واردات ورق مورد نیاز خودروسازان، با کاهش تقاضا از سوی آنان مواجه شدیم و این موضوع به نفع شرکت ورق‌خودرو نبود.
گفتنی است، شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری، به‌عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه، با بهره‌گیری از دو خط تولید ورق گالوانیزه با ظرفیت اسمی سالانه ۶۶۰ هزار تن، بزرگترین تولیدکننده تخصصی ورق گالوانیزه در خاورمیانه و تأمین‌کننده نیاز صنایع خودروسازی و لوازم خانگی کشور است و سهم بیش از ۵۰ درصدی بازار ورق گالوانیزه کشور را در اختیار دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.