
در نشست متخصصین صنعت غشاء (ممبران تصفیه آب) از شرکت فولاد مبارکه قدردانی شد.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از خبرنگار فولاد، در این نشست علمی- فنی که روز سهشنبه ۲۰ خردادماه در محل جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، محسن ستاری طی سخنانی، روند جهانی بازار و مصرف غشاء در دهه آینده و نقش سازمانها در فرایند بومیسازی در کشور با نگاه موردی بر عملکرد شرکت فولاد مبارکه را تشریح کرد.
وی در ادامه به اقدامات فولاد مبارکه در حمایت از بومیسازی و کاربرد این محصول استراتژیک اشاره کرد که مورد توجه و تقدیر حاضران در این نشست فنی- تخصصی قرار گرفت.
ستاری با اشاره به حمایتهای فولاد مبارکه در پروژههای عملی و تحقیقاتی و همچنین حمایتهای انجامشده از شرکتهای دانشبنیان در این زمینه خاطرنشان کرد: این شرکت با حمایتهای فنی و مالی خود از شرکتهای دانشبنیان به پیشرفتهای قابلتوجهی در راستای رفع وابستگی کشور از این محصول بااهمیت در حوزه تصفیه آب و پساب نائل شده که در آینده نزدیک نتایج امیدبخش آن اطلاعرسانی خواهد شد.
وی در بخش پایانی سخنان خود از حمایتهای مدیران نواحی ذیربط در فولاد مبارکه ازجمله انرژی و سیالات، بومیسازی و تحقیق و توسعه که در این زمینه همراهی و مشارکت کردند، قدردانی کرد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=270989