×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس با اشاره به تلاش‌های این شرکت برای تزریق برق در فصول گرم به شبکه سراسری در راستای مسئولیت اجتماعی و نیز تلاش هلدینگ خلیج‌فارس برای کاهش ناترازی انرژی در کشور، گفت که این شرکت تابستان سال گذشته برق حدود ۶۰۰ هزار خوزستانی را تأمین کرده است.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، علی زالخانی با بیان اینکه «بفجر» به‌عنوان پیشران صنایع پتروشیمی تولیدی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مسئولیت تولید و تأمین برق، بخار، هوای صنعتی، آب صنعتی و تصفیه پساب‌های صنعتی شرکت پتروشیمی‌های منطقه را عهده‌دار است، گفت: این شرکت در شش سال گذشته و در راستای مسئولیت اجتماعی خود در فصول گرم سال با تزریق ۵۰۰ مگاوات ساعت برق به شبکه سراسری، نقش مهمی در پایداری شبکه برق منطقه و رفع نیازهای مردم ایفا کرده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته مقدار برق تزریقی این شرکت در فصل گرم سال به شبکه سراسری بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون کیلووات در ساعت بوده که معادل برق مورد نیاز برای ۱۲۵ هزار خانوار (معادل ۶۰۰ هزار نفر) در استان خوزستان است.
لازم به ذکر است که واحدهای نیروگاهی شرکت فجر در دوره پیک مصرف برق شبکه سراسری در فصل گرم سال ۱۴۰۳ از ابتدای اردیبهشت‌ماه تا پایان مهرماه همچون سال‌های گذشته نسبت به تحویل بخشی از برق تولیدی واحدهای نیروگاهی صنایع خود تأمین تولیدی خود به شبکه سراسری اقدام کرده است؛ به‌طوری‌که به‌صورت میانگین بیش از ۱۹.۶ درصد از کل برق صنایع خود تأمین تزریقی به شبکه در سطح کشور را، این شرکت تولید کرده و در خردادماه این رقم بیش از ۲۵ درصد رسیده است.
این ارقام، علاوه بر تضمین سرویس‌های حیاتی پتروشیمی‌های مستقر در منطقه، گواه اهمیت تولید نیروگاه شرکت فجر انرژی در کاهش خاموشی‌ها و حفظ تداوم و پایداری شبکه سراسری کشور و به‌ویژه استان خوزستان است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.