×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴

فریبرز معصومی مدیر شعب بانک مسکن استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به عقد قرارداد بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریالی در طرح نهضت ملی مسکن استان عنوان کرد: بخش مسکن موتور محرکه اقتصاد کشور و باعث رونق کشور در تمام صنایع مرتبط است و بانک مسکن به عنوان تنها بانک تخصصی در بخش مسکن نقش غیرقابل انکاری در این راستا ایفا می‌کند.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن، در جلسه‌ای که با حضور اردشیر آذر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری، شهرام زارع رئیس اتاق بازرگانی استان، خدایار باقری مدیر کل راه و شهرسازی استان، عبدالکریم کریمی رئیس کمیسیون عمران و خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی و جمعی از پیمانکاران و فعالان حوزه مسکن و خدمات عمرانی استان به میزبانی اتاق بازرگانی برگزار شد، فریبرز معصومی مدیر شعب بانک مسکن استان چهارمحال و بختیاری با ارائه گزارشی مبسوط از اقدامات این بانک، سیاست های اعتباری بانک مسکن را تشریح کرد.
وی عنوان کرد: برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در راستای افزایش رونق در بخش مسکن با اولویت تامین مالی جهت تحقق اهداف تعیین شده در قالب طرح نهضت ملی مسکن و حمایت از ساخت واحدهای مسکونی توسط سازندگان حرفه‌ای با استفاده از فن‌آوری‌های نوین، متناسب با الگوی تقاضای منطقه‌ای از مهمترین اهداف بانک مسکن هست.
معصومی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد پرداخت در بخش مسکن بر عهده‌ی بانک مسکن بوده که از جمله آن می‌توان به انعقاد قرارداد ۸۵۱ پروژه بالغ بر ۶ هزار و ۱۴۲ واحد فقط در بخش نهضت ملی مسکن با مبلغی معادل ۳۰ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال انعقاد قرارداد شده و سهم‌الشرکه پرداختی بالغ بر ۲۴ هزار و ۴۶۷ میلیارد ریال معادل ۷۹ درصد تسهیلات انعقادی اشاره کرد.
مدیر شعب بانک مسکن استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان بیش از ۷۵ درصد است، افزود: در بخش نهضت ملی مسکن، ۲۸ پروژه انبوه‌سازی بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم که تسریع در معرفی آنها به بانک جهت فروش اقساطی مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه بانک مسکن به عنوان تنها بانک تخصصی در حوزه مسکن، نقش مهمی در تامین مالی پروژه های عمرانی و شهری استان ایفا می‌کند، اظهار داشت: با توجه به نیازهای توسعه‌ای استان، ضروری است فعالان بخش مسکن و دستگاه‌‌های مرتبط علاوه بر همکاری لازم جهت تعیین تکلیف هرچه سریعتر پروژه‌های نهضت ملی مسکن، منابع مالی خود را در این بانک متمرکز کنند تا بتوانیم خدمات گسترده تر و موثرتری در راستای آبادانی و پیشرفت استان ارائه دهیم.
مدیر شعب استان با بیان اینکه وصول به موقع اقساط و تسهیلات قبلی و بازگشت منابع به چرخه بانکی نقش کلیدی در اعطای مجدد تسهیلات دارد، اظهار کرد: با توجه به اینکه تسهیلات نهضت ملی مسکن از ۵۵۰ میلیون به ۶۵۰ میلیون تومان جهت پروژه‌های با پیشرفت فیزیک بالای ۷۵ درصد، افزایش پیدا کرده است لذا جهت استمرار و تداوم خدمات‌دهی و اعطای مجدد تسهیلات و افزایش توان مالی بانک، حمایت مسئولان استانی در زمینه‌های تجمیع منابع و وصول مطالبات موثراست.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.