×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴

جرایم دیرکرد مربوط به اقساط تسهیلات که قبلاً تا اردیبهشت بخشیده شده بود، به دلیل همراهی با مشتریان گرامی در شرایط خاص و پیوستن به پویش «همدلی با مردم برای ایران» در ماه‌های خرداد و تیر ماه نیز در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بخشیده شد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، بر این اساس همه مشتریانی که تا سقف ۷ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده‌اند، در صورتی که در بازه زمانی اول خرداد تا ۳۱ تیر ۱۴۰۴ دارای اقساط سررسید گذشته باشند، مشمول جریمه دیرکرد نخواهند شد.

طرح بخشودگی جرایم مصوب شده و در حال اجراست، اما از آنجایی که اعمال آن برای همه تسهیلات زمان‌بر بوده، ممکن است برای برخی مشتریان جریمه دیرکرد محاسبه شده یا حتی از حساب آن‌ها کسر شده باشد.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اطمینان می‌دهد که در روزهای آتی نسبت به حذف جریمه دیرکرد و بازگشت وجه به حساب مشتریان (در صورت کسر) اقدام خواهد شد و این دسته از مشتریان نسبت به موضوع مذکور دغدغه‌ای نداشته باشند.

همه ما در برابر شرایط خاص ایجاد شده برای کشور مسئولیم و بانک مهربانی‌ها همچون گذشته، ضمن همراهی با مشتریان، حمایت خود را از آن‌ها افزایش خواهد داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.