×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۴

رئیس هیات عامل ایمیدرو در نشست وزیر صمت با فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی کشور؛ مجموعه‌ای از سیاست‌های حمایتی و تسهیل‌گرایانه را برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی تشریح کرد.
کیوسک‌خبر ـ دکتر محمد مسعود سمیعی نژاد که امروز در نشست شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت در اتاق بازرگانی تبریز سخن می گفت. اظهار داشت:: «پروانه‌های در حال فعالیت مرتبط با حوزه مس، به‌صورت هدفمند وارد چرخه توسعه خواهند شد و در صورت وجود معادن طلا و مس در اختیار بخش خصوصی، امکان ورود فعال و مؤثر به این حوزه فراهم است.»

حمایت از پروانه های اکتشافی
معاون وزیر صمت همچنین از برنامه نوسازی ماشین‌آلات در بخش اکتشاف خبر داد و افزود: «در راستای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، پروانه‌های کشف با حمایت‌های فنی و مالی؛ کم‌ریسک خواهند شد و ضمانت‌های لازم از طریق صندوق ملی بیمه تأمین می‌شود.»
سمیعی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع زنجیره فولاد اشاره کرد و گفت: «با دستور وزیر صمت، شیوه قیمت‌گذاری زنجیره فولاد در بورس کالا با ایجاد تسهیلات لازم پیاده خواهد شد تا شفافیت و عدالت در بازار این محصول راهبردی تقویت شود.»
دکتر سمیعی‌نژاد در پایان، با تأکید بر نقش ایمیدرو در رفع موانع تولید، اظهار داشت: «به‌عنوان معین بخش معدن، در کنار فعالان حوزه صنعت و معدن هستیم تا با هم‌افزایی و حمایت‌های عملیاتی، مسیر توسعه پایدار و اشتغال‌زا در کشور هموار شود.»

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.