×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴

رئیس دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی اعلام کرد: این سمپوزیوم فرصتی است برای هم‌افزایی بین‌المللی، تبادل ایده‌ها، تبیین دستاوردهای فناورانه و گشودن افق‌هایی نو در همکاری‌های فرامرزی است.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، ضیاءالدین پورکریمی در مراسم افتتاحیه دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی ایران با بیان این مطلب گفت: امروز، ما در مقطعی حساس از تاریخ توسعه صنعتی کشور ایستاده‌ایم. جهانی که پیرامون ما در حال تحول است، با سرعتی بی‌سابقه به سوی بهره‌برداری هوشمندانه‌تر، پایدارتر و کارآمدتر از منابع طبیعی گام برمی‌دارد.
وی افزود: در این میان، صنعت فرآوری مواد معدنی نه‌تنها پیونددهنده حلقه معدن با صنعت است، بلکه نقشی بی‌بدیل در ارتقای ارزش افزوده، کاهش خام‌فروشی، افزایش بهره‌وری انرژی و حفاظت از محیط‌زیست ایفا می‌کند.
رئیس دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی با بیان اینکه نقش مراکز تحقیقاتی در جهت‌دهی به آینده صنعت، بیش از هر زمان دیگری برجسته و راهبردی است، گفت: مراکزی همچون مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، با بهره‌گیری از سرمایه انسانی متخصص، زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پایلوتی پیشرفته و ارتباط مستمر با دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع معدنی، در خط مقدم توسعه فناوری، بومی‌سازی دانش و پاسخگویی به چالش‌های فنی کشور قرار دارند.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران طی بیش از ۲ دهه فعالیت، تلاش کرده تا پلی میان دانشگاه و صنعت و نیز بستری مطمئن برای آزمون و به‌کارگیری فناوری‌های نوین باشد.
مدیر مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران بیان کرد: در این مرکز باور داریم که پژوهش تنها زمانی معنا می‌یابد که منجر به حل مسئله، افزایش بهره‌وری و ایجاد تحول پایدار در زنجیره ارزش مواد معدنی شود.
وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری، به هم‌افزایی بین‌المللی، نهادینه‌سازی پژوهش‌های مسئله‌محور و تقویت زیرساخت‌های فناورانه نیازمندیم. مراکز تحقیقاتی، در این مسیر نه ‌فقط به‌عنوان تولیدکننده دانش، بلکه به عنوان راهبران تحول علمی-صنعتی باید نقش‌آفرینی کنند.
پورکریمی با اشاره به تعامل مستقیم میان فعالان صنعت و پژوهش در دومین سمپوزیوم پژوهشگران فرآوری گفت: در این رویداد، شاهد ارائه ده‌ها مقاله علمی، سخنرانی‌های کلیدی، میزگردهای تخصصی وکارگاه‌های فنی خواهیم بود. این تعامل، همان سرمایه گران‌بهایی است که به فرآیند تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری علمی در کشور عمق و دقت بیشتری خواهد بخشید.
وی ادامه داد: برگزاری این سمپوزیوم مرهون تلاش‌های بی‌وقفه همکارانم در کمیته اجرایی، کمیته علمی، دبیرخانه و تمامی نهادهای پشتیبان، به‌ویژه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، وزارت صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و حامیان صنعت و رسانه است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.