مدیرعامل ایمپاسکو در پی درخشش تیم دارت بانوان و کسب مقام قهرمانی در مسابقات دارت کارگری استان تهران، طی مراسمی رسمی از این قهرمانان تجلیل کرد.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، تورج زارع مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این مراسم گفت: این موفقیت نمادی از اتحاد سازمانی و کار تیمی، روحیه شکستناپذیری و تعهد همکاران است که در تمام بخشهای ایمپاسکو جاری است.
زارع خاطرنشان کرد: ورزش و نشاط، عاملی در نوآوری و بهرهوری در محیط کار است و در واقع حمایت از تیمهای ورزشی، سرمایهگذاری بر روی سرمایههای انسانی ارزشمند و با نشاط شرکت است.
گفتنی است اخیرا تیم دارت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با ترکیب خانمها فاطمه غلامی، فاطمه صادقی، مژگان امینی و ربابه سینایی عنوان قهرمانی مسابقات دارت کارگری استان تهران را کسب کردند.














