×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۲ شهریور , ۱۴۰۴

سرپرست بیمه سینا طی سفری یک روزه به شیراز با همکاران و نمایندگان شعب شیراز و یاسوج دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی بیمه سینا، عباس راد در این دیدار با تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های این شرکت برای حرکت در مسیر صحیح و سودآوری، به تلاش مستمر و بی‌وقفه همکاران برای افزایش رضایتمندی بیمه‌گذاران، اشاره و از زحمات آنان در این زمینه قدردانی کرد.

در بخشی از این نشست، گزارش عملکرد ۵ ماهه شعب شیراز و یاسوج توسط روسای این شعب ارائه و در خصوص نحوه فعالیت آنها تبادل نظر شد.

همچنین در ادامه جلسه هم‌اندیشی، نمایندگان و شبکه فروش حاضر در جلسه به طرح مسائل، مشکلات و پیشنهادات مورد نظر خود پرداختند و سرپرست شرکت نیز بر ضرورت بررسی دقیق و رسیدگی به مسائل مورد درخواست نمایندگان تأکید کرد.

گفتنی است سرپرست بیمه سینا در این سفر، نشستی با مدیران شرکت توزیع برق فارس به عنوان یکی از بیمه‌گذاران استانی داشت که در این جلسه ضمن تشکر از خدمات شایسته بیمه سینا، مسائل مورد نظر آنها، اعلام و عباس راد دستور بررسی و اقدام لازم برای برطرف شدن مسائل را صادر کرد

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.