×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۴

به مناسبت هفته وحدت، مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با حجت‌الاسلام محمد محمدی امام جمعه شهرستان عسلویه و شیخ ابراهیم محمدی امام جمعه اهل سنت این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس، در این دیدارها موضوعاتی همچون تقویت همگرایی اسلامی، مسئولیت‌های اجتماعی صنعت در منطقه و نقش پتروشیمی پردیس در اقتصاد ملی و توسعه محلی مورد تأکید قرار گرفت.

تأکید بر وحدت و الگوگیری از سیره نبوی

مهندس عبدالرحیم قنبریان مدیرعامل پتروشیمی پردیس در این نشست‌ها با گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، بر ضرورت الگوگیری از سیره نبوی در همزیستی مسالمت‌آمیز میان مسلمانان تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند وحدت عملی میان شیعه و سنی هستیم و پتروشیمی پردیس خود را در این مسیر همراه مردم منطقه می‌داند.

وی با اشاره به شرایط دشوار گذشته از جمله جنگ ۱۲ روزه و برخی محدودیت‌ها، پایداری کارکنان پردیس را ستود و افزود: ایستادگی همکاران موجب شد پتروشیمی پردیس امروز به یکی از برندهای معتبر و اثرگذار کشور در حوزه تولید و صادرات تبدیل شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.