×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴

در آیین گرامیداشت هفته پژوهش از پژوهشگران برتر کشوری، استانی، منطقه‌ای به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان شهریار و پژوهشسرای جوان شهریار تقدیر به عمل آمد.
معصومه مجاهدطلب ـ به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از شجرنیوز از شهریار، در این مراسم از دانش‌آموز خبرنگار شجرنیوز «معصومه مجاهدطلب» و هم‌گروه او «نازنین‌زهرا عظیمیان» در پنجمین دوره مسابقات پژوهش سراهای کشوری در محور ادبیات و علوم انسانی، گرایش معرفی جاذبه‌های گردشگری که رتبه سوم استانی را کسب کردند تقدیر به عمل آمد.

در این آیین، حجهالاسلام والمسلمین شائق امام جمعه شهر وحیدیه، ذوالفقاری معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، محمد حسین مداحی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار، محسن نوروزی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان شهریار، علی کردی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شهریار، جعفربگلو رئیس دفتر نماینده مردم شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان سپاه و فراجا از شهرهای اندیشه و شهریار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر وحیدیه و سایر مسئولین حضور داشتند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.