×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴

در روز پایانی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی تهران (۱۴۰۴)، دکتر موالی‌زاده، استاندار خوزستان با حضور در غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان،از آخرین دستاوردها،ظرفیت‌های فنی و پروژه‌های توسعه‌ای این مجموعه صنعتی بازدید کرد.

کیوسک‌خبر ـ این بازدید که در فضای تخصصی و مدیریتی برگزار شد،با ارائه گزارشی از سوی مدیران شرکت درباره روند رشد تولید،توسعه زیرساخت‌ها و نقش این مجموعه در تأمین نیاز صنایع بالادستی نفت و گاز کشور همراه بود.

در جریان این رویداد،استاندار خوزستان از نزدیک با توانمندی‌های فولاد اکسین به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شرکت‌های تولیدی و راهبردی در استان آشنا شد و حمایت کامل مدیریت استان از مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری‌های جدید در این مجموعه صنعتی مورد تأکید قرار گرفت.

حضور دکتر موالی‌زاده در غرفه فولاد اکسین،به‌عنوان مقام عالی دولت در استان،پیامی روشن از عزم جدی برای پشتیبانی از صنایع مادر و تقویت زیرساخت‌های تولیدی در خوزستان تلقی شد.

این دیدار در روز پایانی نمایشگاه،به‌عنوان یکی از رویدادهای مهم و نمادین در مسیر تعامل مؤثر میان دولت و صنعت برای تحقق اهداف توسعه‌ای و تقویت بنیان‌های تولید ملی مورد توجه قرار گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.