×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴

محمد اتابک وزیر صمت و محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو در نخستین روز نمایشگاه اکسپو ۱۴۰۴ حضور یافتند و از غرفه ایمیدرو دیدن کردند.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، اتابک پیش از ظهر امروز با حضور در غرفه ایمیدرو- بخش مجتمع سرب و روی مهدی آباد(زیرمجموعه ایمیدرو)- در جریان اقدامات و برنامه های این مجموعه عظیم معدنی قرار گرفت و آقاجانلو از تولید کنسانتره فاز نخست این مجموعه و همچنین پیشرفت فیزیکی حدود ۴۸ درصدی فاز دوم آن خبر داد.

ایمیدرو به همراه تعدادی از شرکت های زیرمجموعه در این رویداد بین المللی حضور دارد.

آقاجانلو همچنین در خصوص تکنولوژی بومی سازی شده احیا مستقیم PERED نیز توضیحاتی به وزیر صمت ارایه کرد که اکنون این تکنولوژی در طرح های فولادی استفاده می شود.

ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری واحدهای صنعتی در کشورهای مقصد و جذب سرمایه گذاری های خارجی، از اهداف برگزاری هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) است.

غرفه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) و شرکت های زیرمجموعه، در سالن شماره ۶ نمایشگاه های بین المللی تهران از ساعت ۹ تا ۱۶ میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.