×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۴

مؤسسه اعتباری ملل با حضور فعال در سی‌وپنجمین همایش بانکداری اسلامی که ۲۵ و ۲۶ شهریورماه در باغ‌موزه بانک مرکزی برگزار شد، بر نقش خود در توسعه بانکداری اسلامی و ارتقای سلامت نظام بانکی تأکید کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی مؤسسه اعتباری ملل: این رویداد دو روزه با حضور رئیس‌کل بانک مرکزی، مدیران عامل بانک‌ها و کارشناسان اقتصادی کشور برگزار شد و موضوعاتی همچون چالش‌های تأمین مالی تولید، تحول در ابزارهای مالی اسلامی، مدل‌های نوین کسب‌وکار بانکی، اصول حاکمیت شرکتی و نقش فناوری‌های مالی در آینده نظام بانکی مورد بررسی قرار گرفت.

حضور مؤسسه اعتباری ملل در این همایش بیانگر عزم این مؤسسه برای ایفای نقشی مؤثر در توسعه ابزارهای مالی اسلامی و همسویی با تحولات روز بانکداری در سطح ملی و بین‌المللی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.