
غرفهی بیمه دی در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه که با محوریت “خصوصی سازی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری” در شهر مقدس مشهد برپاست، با استقبال فعالان، پیشکسوتان و علاقمندان صنعت بیمه روبهرو شد.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از روابط عمومی بیمه دی، هادی عبداللهی مدیرعامل این شرکت با حضور در مراسم افتتاحیهی این نمایشگاه که ۳۱ اردیبهشت و در هتل نوین پلاس شهر مشهد برگزار شد، هدف بیمه دی از شرکت در این نمایشگاه را، جذب بیمهگذاران جدید، تنوع بخشی به سبد پرتفوی و ارتقاء جایگاه ذهنی برند بیمه دی برشمرد و اظهار امیدواری کرد این نمایشگاه در ارتقاء ضریب نفوذ بیمه مؤثر باشد.
گفتنی است ساعت کار این نمایشگاه که تا ۳ خردادماه ۱۴۰۴ ادامه دارد، ۱۶ الی ۲۱ بوده و بیمه دی در سالن عطار، غرفهی ۲۰ میزبان علاقمندان صنعت بیمه خواهد بود.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=267425