
مدیرعامل شرکت سنگ آهن با بیان اینکه جنگ اقتصادی امروز ما نیاز به ایثار دارد،افزود: اگر ایثار نکنیم خط گندله ما از فعالیت خارج می شود. امروز فروش گندله با قیمت پایین ما را متضرر می کند، باید تولید را ذخیره کنیم تا در زمان درست و با قیمت مناسب و بالاتر محصول خود را به فروش برسانیم و در این بازه زمانی باید صبور باشیم. ما راه تنوع فروش محصول را رفته ایم و این روند زمانبر است. برای حفظ منافع کارگران و شرکت و آینده شرکت باید صبر و تحمل داشت و این را باید در عمل نشان داد نه شعار.
به گزارش کیوسکخبر به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت؛ اولین نشست کمیته راهبردی با حضور مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در کارخانه آهن اسفنجی برگزار شد.
عسکری مدیرعامل شرکت سنگ آهن در این جلسه با اشاره به سیاست گذاری سال که در دوره های گذشته تعریف می شد و قابل اندازه گیری بود،بیان داشت: هر مدیری دیدگاهی دارد و ممکن است در این زمینه اختلافاتی وجود داشته باشند اما نظرات مثبت باید اجرا شود و اختلاف نظرات نیز با گفتگو حل یا اصلاح شود.
وی با اظهار تاسف از تداخل کار سیاسی و اقتصادی در کشور گفت: موضوعاتی مثل صنعت یا آموزش و پرورش اگر سیاسی شود کشور را دچار مشکل می کند. ما سرمایه هایی در کشور داریم که نسبت به جمعیت و مسافت آن و حتی دنیا ما را پیشران می کند.اما سوء مدیریت ها و عدم پرورش مدیر خوب و نخبه ما را با مشکلات و عقب ماندگی مواجه کرده است.
عسکری کشوری را موفق دانست که صاحب فکر و اندیشه باشد،اظهار داشت: در کلان کشورها مدیران باید صاحب فکر و ایده و برنامه باشند اما متاسفانه چنین افرادی را نداشته ایم. هدف از تشکیل کمیته راهبردی فعالیت و حضور چنین افرادی از داخل مجموعه است تا با فکر و ایده گره گشایی از مشکلات شرکت کنند. این افراد باید دیده شوند و آنها را باور داشته باشیم.
وی یکی از آسیب ها را بی تفاوتی و روزمرگی عنوان کرد که نباید در مجموعه باشد و افزود: باید برای فردا برنامه ریزی کرد و خود را تقویت کنیم. این الگو و نماد برای شرکت می تواند زبان گویا در خارج از مجموعه و شرکت ها باشد، باید این حرکت علمی دیده شود.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن ادامه داد: اگر هدف گذاری ها درست انجام گیرد و در زمان بندی درست اجرا شود دیگر دچار برخی مشکلات نمی شویم اما متاسفانه این امر تحقق نیافته است. اگر تلاش ها و اقدامات نیروهای مجموعه نبود اکنون براساس آمار و اسناد شاهد تعطیلی شرکت بودیم. امروز اگر بخاطر کمبود نقدینگی نتوانیم بیش از نیمی از محصول کارخانه گندله را تولید کنیم آن هم با توجه به کاهش قیمت ها که چند روزی است اتفاق افتاده و باید بودجه خود را افزایش دهیم، ما را با ضرر و زیان مواجه می کند.
وی هر گونه اقدامات را در راستای حیات شرکت دانست و تصریح کرد: باید برخی از ریسک ها را پذیرفت و قبول کنیم که شرکت بدهکار است،اگر برخی بدهکاری ها در دو سال گذشته ساماندهی شده بود اکنون با چنین شرایطی مواجه نبودیم،تاخیر در پرداخت ها شرکت را با مشکلات مواجه کرده است.
عسکری با تاکید به برنامه ریزی و مدیریت در بحران ها بیان کرد: اگر نتوانیم در بحران ها برنامه ریزی کنیم تا از آن گذر کنیم پس نباید مسئولیت و نقش مدیریت را بر عهده بگیریم. اکنون نیاز به تلاش و همدلی همه مجموعه داریم،باید همه پای کار باشند تا از این شرایط عبور کرده و امید آفرینی برای شهر و شرکت کنیم.
وی به ایجاد تعهد در بین نیروهای مجموعه،تفکر و ایده پردازی و برنامه ریزی تاکید کرد و گفت: با تولید ، برنامه ریزی و فروش خوب نه تنها چرخ اقتصاد را می چرخانیم بلکه می توان به صنعت کشور،کارگر و شهرستان کمک کنیم.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن با بیان اینکه جنگ اقتصادی امروز نیاز به ایثار دارد،افزود: اگر ایثار نکنیم خط گندله ما از فعالیت خارج می شود. امروز فروش گندله با قیمت پایین ما را متضرر می کند، باید تولید را ذخیره کنیم تا در زمان درست و با قیمت مناسب و بالاتر محصول خود را به فروش برسانیم و در این بازه زمانی باید صبور باشیم. ما راه تنوع فروش محصول را رفته ایم و این روند زمانبر است. برای حفظ منافع کارگران و شرکت و آینده شرکت باید صبر و تحمل داشت و این را باید در عمل نشان داد نه شعار.