×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۴

موضوع بهره وری انرژی در مصرف کنندگان نهایی از الزامات اثبات شده پایداری تولید در جهان به شمار می آید، از این رو توجه صنایع فولادی بر تولید انرژی بهره ور نظیر: ساخت نیروگاه های خورشیدی و سیکل ترکیبی، معطوف شده است؛ زیرا این امر علاوه بر محاسن فوق الذکر، منتج به کاهش انتشار کربن و اثرات مثبت زیست محیطی نیز می گردد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از خبرنگار روابط عمومی، در همین راستا و با توجه به اهمیت موضوع ناترازی انرژی در کشور، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ضمن همکاری با سازمان ملی استاندارد، اقدام به بررسی فنی مصارف انرژی در فرآیندهای تولید و انطباق آن با استاندارد معیار مصرف انرژی در صنایع تولید آهن و فولاد نمود و با همکاری سازمان ملی استاندارد، کارگروه تخصصی بازنگری استاندارد انرژی از سوی انجمن با مشارکت چهار شرکت‌: فولاد خوزستان، فولاد مبارکه، جهان فولاد سیرجان و فولاد سیرجان ایرانیان به دبیری شرکت فولاد خوزستان به عنوان نمایندگان صنایع فولادی کشور آغاز به کار نموده و در اولین مرحله جلسات مربوطه، طی ۳ روز از تاریخ ۱۴ الی ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور متخصصان مربوطه به میزبانی شرکت فولاد خوزستان در تهران برگزار گردید.

گفتنی است‌، این موضوع با محوریت واحد‌های بهینه سازی و کنترل مصرف انرژی و استراتژی و تضمین کیفیت فولاد خوزستان و با همکاری سایر واحد‌های مجموعه در حال پیگیری است. همچنین مقرر گردید طی سلسله جلسات تکمیلی، ملاحظات تولیدکنندگان زنجیره آهن و فولاد در این خصوص مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.