×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۸ مرداد , ۱۴۰۴

مدیر پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گفت: از زمان آغاز ثبت نام طرح جایگزینی موتور سیکلت های فرسوده تاکنون ۷۴۰۰ نفر در این طرح ثبت‌نام کردند.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از ایدرو نیوز ؛ احسان سالاری مدیر پروژه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور با بیان اینکه فرسودگی ۸۰ درصد از ناوگان موتورسیکلت‌ها علاوه بر آلایندگی هوا و آلودگی صوتی، منجر به رشد افسارگسیخته مصرف بنزین در کشور نیز شده است، گفت: از زمان آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده از ۲۴ تیرماه تاکنون ۷۴۰۰ نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و امیدواریم با افزایش تسهیلات، شمار متقاضیان بیشتر شود.

وی با تاکید بر اینکه، جایگزینی موتورسیکلت‌های کاربراتوری در اولویت قرار دارد گفت امکان نام‌نویسی برای مالکان موتورسیکلت‌های کاربراتوری بالای ۶ سال (مدل ۱۳۹۸ و قبل)، انژکتوری‌های با سن بیش از ۱۲ سال (مدل ۱۳۹۲ و قبل) و موتورسیکلت‌های برقی با سن بیش از ۱۵ سال (مدل ۱۳۸۹ و قبل) فراهم شده است.

به گفته سالاری از ۱۴ میلیون دستگاه موتورسیکلت درحال تردد در کشور ، حدود ۸۰ درصد آنها یعنی حدود ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه، فرسوده‌اند.سالاری افزود : برای موتورسیکلت‌های ۶ تا ۱۰ ساله، نیم‌گواهی اسقاط معادل ۱۷٫۵ میلیون تومان و برای موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال، ۸٫۷۵ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

همچنین متقاضیان می‌توانند از وام ۴ درصدی بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند. برای موتورسیکلت‌های برقی بالای ۱۵ سال نیز تا سقف ۲۷ میلیون تومان به عنوان آورده و کمک بلاعوض از طرف دولت پرداخت می‌شود‌.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.